Service

Naast de volledige lijn aan producten heeft Kronenburg Management Systems (KMS) een aantal diensten tot zijn beschikking ter ondersteuning. 

Rollenbank

De rollenbank is eenvoudig hulpmiddel voor het testen, tunen, meten en afstellen van verschillende soorten voertuigen. Onze rollenbank is een state of the art ‘Maha LPS3000′, geschikt voor zowel 2WD als 4WD aangedreven voertuigen. De rollen zijn uitgevoerd met een speciale tungsten/wolfraam coating voor maximale grip. Ook beschikt KMS over een speciale 5-gas emissie tester voor een nauwkeurige meting van de uitlaat gas emissies. Verder is de rollenbank is uitgevoerd met een krachtig luchtcirculatie systeem voor een goede uitlaatgas afvoer en koele inlaatlucht.

Motorproefstand

Het ontwikkelen, testen, meten en tunen van high performance motoren kan het beste gedaan worden met behulp van een motorproefstand. Een motorproefstand geeft de volledige controle over alle test parameters en maakt het mogelijk om belangrijke data te verzamelen over de verschillende motorparameters.
KMS beschikt over een ‘Superflow’ motorproefstand uitgevoerd met een uitgebreid data acquisitie systeem voor het meten van 130 verschillende parameters zoals toerental, koppel, vermogen, water/olie/uitlaat/inlaatlucht/omgevingslucht temperaturen, lucht/turbo/olie/benzine drukken, verschillende lambda waardes, luchtvochtigheid, etc.

Kabelboom op maat

Er bestaat de mogelijkheid om de ECU kabelboom volledig op maat door KMS te laten maken waardoor deze zo op de desbetreffende motor aangesloten kan worden. Hiervoor moeten de maten van de verschillende sensoren/actuatoren bekend zijn. Prijzen van de op maat gemaakte kabelbomen zijn hier te vinden.